Házaspárként fogtunk össze, hogy a 2013 óta működő szimulátor telephelyét rendezvény helyszínné varázsoljuk. Összeadtuk a tudásunkat: egy rendezvényszervező, szívében és szakmája szerint is népművelő, újságíró, háromgyerekes anyuka és egy villamosmérnök, mindig új vállalkozásba kezdő, kreatív férj.
Ez a páros vagyunk mi: Szabó Mária és Surján András. :)

Akik a remek hangulatot velünk biztosítják:

Aranyalma Páros

Aranyalma Páros

(zenészek)

Az elmúlt négy évtizedben a világ több mint 20 országában mulattattuk nézőinket, hallgatóinkat gyerek- és felnőttműsorokban, báb- és utcaszínházi előadásokban, táncházakban. Hangszereink: a koboz, kecskeduda, pásztorfurulyák, doromb, flóta, szaxofon, tárogatósíp, tilinkó. Honlapunk: www.aranyalmaparos.hu Zenészek: Gebri Bernadett és Vaskó Zsolt

Babos Eszter

Babos Eszter

(mesemondó)

Bábos, író, előadóművész és 4 fiúgyermek édesanyja vagyok. 2008 óta tartok a mesés, bábos, kincskeresős programokat gyerekeknek. Társulatommal az ország számos helyén felléptem. A felnőtteket székely pajzán mesékkel derítem jókedvre.

Brösztl Éva

Brösztl Éva

(kézműves, játék animátor)

Játék animátor, arcfestő, csillámtetováló, kézműves foglalkozás vezető és okleveles óvodapedagógus vagyok. 9 éve szervezek különböző születésnapi zsúrokat, és tartok gyerektáborokat. Kis óvodásoktól a tini korosztályig széleskörű tapasztalattal rendelkezem.

Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs

(bűvész)

Már középiskolás koromban bűvészversenyt nyertem, majd a Csillag Születik következett. Két évig kórházakban vidítottam fel a gyerekeket, majd egy óceánjáró utasait szórakoztattam 3 éven keresztül. Azóta angol és magyar nyelven nagyszabású rendezvényeken, jelentős cégek összejövetelein lépek fel, gyermektáborokat vezetek, valamint a bűvészet oktatásával is foglalkozom.

Vörös Zoltán

Vörös Zoltán

(bohóc)

Sok éve szórakoztatom a gyerekeket, felnőtteket bohóc- és gyermekprogrammal, bűvészettel, zsonglőrködéssel, mesékkel, bohócszínházi előadással, lufihajtogatással. Bon Zsúr bohóc a tisztességes nevem. A kórházakban bohócdoktorként ismernek a gyerekek, és mindenhol örülnek nekem, ahol "párnaellenőrzést" tartok. A bőröndöm tele van mókával, csak győzzétek nevetéssel!

Rideg Viktória

Rideg Viktória

(kézműves, dekoratőr, játszóház vezető)

Már több mint 10 éve tartok kézműves foglalkozásokat, mindenféle témában. Szeretem a különféle anyagokat, de leginkább az újrahasznosítás hoz lázba, hogy új értelmet adjak a már kidobásra ítélt tárgyaknak, csomagolóanyagoknak. Kreativitásommal új látásmódra érzékenyítem a rám bízott gyermekeket, és az alkotás, játék örömével fejlesztem kézügyességüket.

Szabó Mária

Szabó Mária

(szervező)

Egyik szakmám a rendezvényszervezés, amit művelődési ház falai között is gyakoroltam, sok évig vezetőként. A gyermekek a fő célközönségünket alkották, de sok felnőtt programot is szerveztem. Három lányom van, a születésnapi bulik szervezése már náluk elkezdődött. Itt pedig folytatódik... Ha hívsz bennünket, én fogom felvenni a telefont.

Surján András

Surján András

(szimulátor instruktor)

2012-ben egy repülőnapon ébredtem rá, hogy egy helikopterszimulátor hiányzik a hazai kínálatból. Vállalkozó szellemű villamosmérnökként rögtön bele is fogtam a megvalósításba. Azóta számos nagyrendezvényen reptettem az embereket, és a legnagyobb örömöt az okozza, hogy széles mosollyal szállnak ki a Happycopteremből.