Mivel repülsz?

Repülj virtuálisan!
Az élmény valós, a kockázat nem!


Sikorsky S-61 Sea King szimulátorunk azzal a professzionális szoftverrel működik, melyet a NASA, a Lockheed, a Svéd Légierő és a Boeing is használ a szimulátoraiban!

A gépet mindenki egyedül vezeti, de ebben segítünk. Kilencéves kortól javasoljuk, kisebbek nem érik el a kezelőszerveket, és nem tudják irányítani a helikoptert. A helikopter kétüléses, a pilóta mellett egy utas ülhet (kisebb gyerekek esetében akár ketten is beférnek az utasülésbe). A kabin maga nem mozog, nem dülöngél, tehát rosszulléttől nem kell tartani.

Repülés közben láthatod a tájat, házakat, mozgó autókat, vonatokat, és ha nagyon ügyes vagy, akár egy repülőgép hordozóra vagy olajfúró platformra is leszállhatsz, mintha ott lennél.
Úgy vezetheted, mint egy igazi helikoptert, természetesen minden veszély nélkül, de azonos élménnyel.

Egyik helyszínünk, Happyland, Réunion szigetének földrajzi adottságai alapján készült sinery.
A gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező szigeten kanyon, erdőségek, tenger, strand, felhőkarcoló, kikötő és ipari park is található. Aki elég alacsonyan repül a helikpoterrel, az megláthatja a vízből kiugráló kardszárnyú delfineket, a zöld fűben legelésző teheneket vagy a kis öbölben sétáló rózsaszínű flamingókat, de magasban repülni is nagy élmény.

A Happycopterbe ajándékkártyát is vásárolhatsz a képek alatti szövegre kattintva.
Surján András

Instruktor:
2012-ben egy repülőnapon ébredtem rá, hogy egy helikopterszimulátor hiányzik a hazai kínálatból. Vállalkozó szellemű villamosmérnökként rögtön bele is fogtam a megvalósításba. Azóta számos nagyrendezvényen reptettem az embereket, és a legnagyobb örömöt az okozza, hogy széles mosollyal szállnak ki az emberek a Happycopteremből. 

Fontos tudnivalók!

Általában SZOMBATRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül is lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.