Mivel repülsz?

Repülj virtuálisan!
Az élmény valós, a kockázat nem!


Sikorsky S-61 Sea King szimulátorunk azzal a professzionális szoftverrel működik, melyet a NASA, a Lockheed, a Svéd Légierő és a Boeing is használ a szimulátoraiban!

A gépet mindenki egyedül vezeti, de ebben segítünk. Kilencéves kortól javasoljuk, kisebbek nem érik el a kezelőszerveket, és nem tudják irányítani a helikoptert. A helikopter kétüléses, a pilóta mellett egy utas ülhet (kisebb gyerekek esetében akár ketten is beférnek az utasülésbe). A kabin maga nem mozog, nem dülöngél, tehát rosszulléttől nem kell tartani.

Repülés közben láthatod a tájat, házakat, mozgó autókat, vonatokat, és ha nagyon ügyes vagy, akár egy repülőgép hordozóra vagy olajfúró platformra is leszállhatsz, mintha ott lennél.
Úgy vezetheted, mint egy igazi helikoptert, természetesen minden veszély nélkül, de azonos élménnyel.

Egyik helyszínünk, Happyland, Réunion szigetének földrajzi adottságai alapján készült sinery.
A gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező szigeten kanyon, erdőségek, tenger, strand, felhőkarcoló, kikötő és ipari park is található. Aki elég alacsonyan repül a helikpoterrel, az megláthatja a vízből kiugráló kardszárnyú delfineket, a zöld fűben legelésző teheneket vagy a kis öbölben sétáló rózsaszínű flamingókat, de magasban repülni is nagy élmény.

A Happycopterbe ajándékkártyát is vásárolhatsz a képek alatti szövegre kattintva.
Surján András

Instruktor:
2012-ben egy repülőnapon ébredtem rá, hogy egy helikopterszimulátor hiányzik a hazai kínálatból. Vállalkozó szellemű villamosmérnökként rögtön bele is fogtam a megvalósításba. Azóta számos nagyrendezvényen reptettem az embereket, és a legnagyobb örömöt az okozza, hogy széles mosollyal szállnak ki az emberek a Happycopteremből.