A dzsungel kincse

Logikoffer logikai kincskereső játék


Dzsungel Kincse - Logikoffer logikai kincskereső társasjáték 

Nyomkeresés iránytűvel, zenedoboz a titkos könyvben, kódolt üzenet a palackban, 3D labirintus...

Ezen az izgalmas születésnapon a dzsungel közepén a gyerekek változatos, ügyességet, logikus gondolkodást fejlesztő feladatok megoldásán keresztül bukkannak a kincs nyomára. Ha netán elakadnának egy feladatnál, mi kisegítjük őket, sőt a küldetés sikeres teljesítésével (mindenki teljesíteni fogja) még finomságokkal is jutalmazzuk a résztvevőket. Ezen felül igény esetén lehetőséget biztosítunk egyedi ajándék elhelyezésére is.

Logikoffer logikai kincskereső játék

A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk.

Amit még biztosítunk ezen a szülinapon:

- dzsungel dekoráció (füzérek, zászlók, üdvözlet)
- tematikus zenei válogatás (dzsungelparty slágerek)
- dzsungel jelmez (dzsungel kalapok)

Igény esetén:

- állatos névadó játék
- állati mókás kvíz
- állatos Activity játék

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), az izgalmas dzsungeles foglalkozást, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát  és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta, fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
A dzsungel kincse csomag alapár 61.000 Ft/2 óra
A dzsungel kincse csomag alapár 83.000 Ft/3 óra
Választható plusz játékok 3000 Ft
Választható arcfestés 700 Ft/fő
Választható kézműves foglalkozás 1500 Ft/fő
Szabó Mária

Szabó Mária


Animátor:

Háromgyermekes édasanyaként, pedagógusként, művelődésszervezőként és intézményvezetőként sok gyermekekkel találkoztam már életem során. Egy biztos! Nincs rossz gyerek, mindenkihez van egy kulcs, és a szimulátoros szülinapokon a legfontosabb, hogy mindenki szívéhez benyissunk. Senki nem fog unatkozni vagy kirekesztődni. Az ünnepelt pedig boldogan éli át barátaival a különleges élményekkel és felfedezésekkel teli partit.
Férjemmel együtt közösen vállalkoztunk gyerekek és felnőttek színvonalas és tartalmas szórakoztatására a Happycopter segítségével.

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.