A dzsungel kincse

Logikoffer logikai kincskereső játék


Dzsungel Kincse - Logikoffer logikai kincskereső társasjáték 

Nyomkeresés iránytűvel, zenedoboz a titkos könyvben, kódolt üzenet a palackban, 3D labirintus...

Ezen az izgalmas születésnapon a dzsungel közepén a gyerekek változatos, ügyességet, logikus gondolkodást fejlesztő feladatok megoldásán keresztül bukkannak a kincs nyomára. Ha netán elakadnának egy feladatnál, mi kisegítjük őket, sőt a küldetés sikeres teljesítésével (mindenki teljesíteni fogja) még finomságokkal is jutalmazzuk a résztvevőket. Ezen felül igény esetén lehetőséget biztosítunk egyedi ajándék elhelyezésére is.

Logikoffer logikai kincskereső játék

A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk.

Amit még biztosítunk ezen a szülinapon:

- tematikus zenei válogatás (dzsungelparty slágerek)

Igény esetén:

- dzsungeles (terepmintás) dzsungel kalapok viselése a szülinap alatt
- állatos névadó játék
- állati mókás kvíz játék
- állatos Activity játék

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), az izgalmas dzsungeles foglalkozást, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát  és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta, fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
A dzsungel kincse csomag alapár 79.000 Ft/2 óra
A dzsungel kincse csomag alapár 101.000 Ft/3 óra
Választható plusz játékok 3000 Ft
Választható arcfestés 700 Ft/fő
Választható kézműves foglalkozás 1500 Ft/fő
Szabó Mária

Szabó Mária


Animátor:

Háromgyermekes édasanyaként, pedagógusként, művelődésszervezőként és intézményvezetőként sok gyermekekkel találkoztam már életem során. Egy biztos! Nincs rossz gyerek, mindenkihez van egy kulcs, és a szimulátoros szülinapokon a legfontosabb, hogy mindenki szívéhez benyissunk. Senki nem fog unatkozni vagy kirekesztődni. Az ünnepelt pedig boldogan éli át barátaival a különleges élményekkel és felfedezésekkel teli partit.
Férjemmel együtt közösen vállalkoztunk gyerekek és felnőttek színvonalas és tartalmas szórakoztatására a Happycopter segítségével.