Bűvész show

Közreműködik: Molnár Szabolcs művész, mentalista

Repülés és varázslat


A helikopteres repülés élménye mellett ebben a programban a bűvészet és mentalizmus varázslatos világába is elrepülhetünk. Molnár Szabolcs műsorában a vendégek testközelből tapasztalhatják meg a mentalizmus és bűvészet által produkált csodákat. A program, melyet Szabolcs az óceánjáró luxushajókon töltött évei alatt álmodott meg és fejlesztett tovább, egyedülálló módon ötvözi a mentalizmus és a bűvészet elemeit.

Repülés és varázslat

A látványos show teljes mértékben interaktív, főszerepben a nézők gondolatai és megérzései állnak, egyszerre humoros és meghökkentő. A változatos produkció a matematika világától egészen a szuggesztióig és a telepátiáig nyújt ízelítőt a nézőknek. A közönség megtapasztalhatja milyen az, amikor valaki a fejükben olvas. Néhány mutatvány erejéig Szabolcs minden jelenlévőt bevon a műsorba, aki erre vállalkozik.

Természetesen, a mentalista bűvészünk senkit nem varázsol úgy el, hogy a szimulátort ki ne tudja próbálni!

Molnár Szabolcs hivatalos oldala: https://www.molnarbuvesz.hu/

Javasolt időtartam, ha mindenki szeretné kipróbálni a repülést: min. 3 óra

Az alapár tartalmazza minden résztvevő számára a parti ideje alatt a repülés lehetőségét (a helikopter kétüléses), az egyórás bűvészshow-t, parti asztalok biztosítását és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abroszt, papírtányért, papírpoharat, papírszalvéta és fa evőeszközt).

Csomag ára

TÉTELÁR
Bűvész show alapár 98.000 Ft/2 óra
Bűvész show alapár 120.000 Ft/3 óra
Választható interaktív foglalkozás 1000 Ft/fő
Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs


Animátor:

Már gyermekkorom óta a képregények és a szuperhősök szerelmese vagyok, ezért is kezdtem el foglalkozni a bűvészet és a mentalizmus rejtelmeivel. Már középiskolai éveim alatt felléptem különböző rendezvényeken, illetve II. helyet szereztem a Corodini Országos Bűvészversenyen. 2011-ben szerepeltem a Csillag Születik című műsorban. Ezután egy alapítvánnyal a budapesti kórházakat jártam, hogy mosolyt csaljak a gyógyulni vágyó gyerekek arcára. Három évig óceánjáró hajókon kápráztattam el a nagyérdeműt.

Hazatérésem óta számtalan alkalommal előadtam műsoraimat angol és magyar nyelven. Olyan nagy cégeknek dolgoztam, mint a Billerbeck, SCANIA, Pappas Auto, Austrotherm, Wellis, Marso Kft. és a BKV Zrt.
Felléptem a Londoni Magyar Nagykövetségen, valamint nagyszabású rendezvények vendégelőadója voltam. Rendszeres fellépője vagyok a The House of Houdini Budapestnek és a Lámpás Pubnak.
Az utóbbi években a művészeti ág tanításával is foglalkozom, rendszeresen tartok workshopokat és tanfolyamokat a bűvészet és a mentalizmus iránt érdeklődők számára.

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.