Bűvész show

Közreműködik: Molnár Szabolcs művész, mentalista

Repülés és varázslat


A helikopteres repülés élménye mellett ebben a programban a bűvészet és mentalizmus varázslatos világába is elrepülhetünk. Molnár Szabolcs műsorában a vendégek testközelből tapasztalhatják meg a mentalizmus és bűvészet által produkált csodákat. A program, melyet Szabolcs az óceánjáró luxushajókon töltött évei alatt álmodott meg és fejlesztett tovább, egyedülálló módon ötvözi a mentalizmus és a bűvészet elemeit.

Repülés és varázslat

A látványos show teljes mértékben interaktív, főszerepben a nézők gondolatai és megérzései állnak, egyszerre humoros és meghökkentő. A változatos produkció a matematika világától egészen a szuggesztióig és a telepátiáig nyújt ízelítőt a nézőknek. A közönség megtapasztalhatja milyen az, amikor valaki a fejükben olvas. Néhány mutatvány erejéig Szabolcs minden jelenlévőt bevon a műsorba, aki erre vállalkozik.

Természetesen, a mentalista bűvészünk senkit nem varázsol úgy el, hogy a szimulátort ki ne tudja próbálni!

Molnár Szabolcs hivatalos oldala: https://www.molnarbuvesz.hu/

Javasolt időtartam, ha mindenki szeretné kipróbálni a repülést: min. 3 óra

Az alapár tartalmazza minden résztvevő számára a parti ideje alatt a repülés lehetőségét (a helikopter kétüléses), az egyórás bűvészshow-t, parti asztalok biztosítását és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abroszt, papírtányért, papírpoharat, papírszalvéta és fa evőeszközt).

Csomag ára

TÉTELÁR
Bűvész show alapár 98.000 Ft/2 óra
Bűvész show alapár 120.000 Ft/3 óra
Választható interaktív foglalkozás 1000 Ft/fő
Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs


Animátor:

Már gyermekkorom óta a képregények és a szuperhősök szerelmese vagyok, ezért is kezdtem el foglalkozni a bűvészet és a mentalizmus rejtelmeivel. Már középiskolai éveim alatt felléptem különböző rendezvényeken, illetve II. helyet szereztem a Corodini Országos Bűvészversenyen. 2011-ben szerepeltem a Csillag Születik című műsorban. Ezután egy alapítvánnyal a budapesti kórházakat jártam, hogy mosolyt csaljak a gyógyulni vágyó gyerekek arcára. Három évig óceánjáró hajókon kápráztattam el a nagyérdeműt.

Hazatérésem óta számtalan alkalommal előadtam műsoraimat angol és magyar nyelven. Olyan nagy cégeknek dolgoztam, mint a Billerbeck, SCANIA, Pappas Auto, Austrotherm, Wellis, Marso Kft. és a BKV Zrt.
Felléptem a Londoni Magyar Nagykövetségen, valamint nagyszabású rendezvények vendégelőadója voltam. Rendszeres fellépője vagyok a The House of Houdini Budapestnek és a Lámpás Pubnak.
Az utóbbi években a művészeti ág tanításával is foglalkozom, rendszeresen tartok workshopokat és tanfolyamokat a bűvészet és a mentalizmus iránt érdeklődők számára.