Juss el a helikopterhez!

Animátor: Babos Eszter

Juss el a helikopterhez vagy fuss!


 

Egy izgalmas "kincskereséssel" juthatnak el a gyerekek a Happycopterig. Ez a program igazán összekovácsolja a csapatot, itt mindenkire szükség van!
Logikai feladatok, bátorságpróbák, keresés, időhurok, titkosírás... Akár mint egy szabadulószoba, csak itt nem kiszabadulni kell, hanem beszabadulni kell a helikopterbe. Természetesen az animátor végig a gyerekek mellett van, és segíti őket, ha nem találják a megoldást.
A programot 9-14 éves korú, már olvasni tudó gyermekeknek ajánljuk! 
A kincskeresés életkorhoz igazítva valósul meg, vagyis a nagyobbaknak már az ő tudásszintjükhöz mérve nehezebbek a feladatok.
A program általában 50-60 percet vesz igénybe.
Ez választhatóan kiegészíthető kézműves foglalkozással, melyet az ünnepelt érdeklődési köréhez igazítunk.

Juss el a helikopterhez vagy fuss!

Választható kézműveskedések: bábkészítés, helikopter készítés petpalackból, kisebbeknek helikopter készítés tojástartóból.

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), az amimátor által vezett foglalkozást, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta és fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Juss el a helikopterhez! alapár 79.000 Ft/2 óra
Juss el a helikopterhez! alapár 101.000 Ft/3 óra
Választható kézműves foglakozás 1000 Ft/fő
Babos Eszter

Babos Eszter


Animátor:

Babos Eszter vagyok, bábos, mesemondó, író, előadóművész, 4 fiúgyermek édesanyja. 2008 óta tartok a különböző életkorú gyermekeknek mesés, bábos, kincskeresős, meseutas programokat, melyek izgalmát fiúk és lányok egyaránt élvezik. Programjaimhoz gyakran kapcsolok kézműveskedést, olyat, melybe örömmel kapcsolódnak be azok is, akik egyébként nem szeretnek kézműveskedni. Így válik komplexé a közösségi élmény. A barátokkal eltöltött izgalmas, együttműködő program után elkészült műveket hazavihetik, mint egy emlék a közös találkozásról.
A felnőtteket Borba fojtott mesék címmel székely pajzán népmesékkel derítem jó kedvre. Számos rendezvényen, borkóstolón, céges buliban, születésnapon felléptem már, mindenhol nagy sikernek örvendtek ezek az ízes, virágnyelven előadott mesék a szerelemről, házasságról, párválasztásról.