Juss el a helikopterhez!

Animátor: Babos Eszter

Juss el a helikopterhez vagy fuss!


 

Egy izgalmas "kincskereséssel" juthatnak el a gyerekek a Happycopterig. Ez a program igazán összekovácsolja a csapatot, itt mindenkire szükség van!
Logikai feladatok, bátorságpróbák, keresés, időhurok, titkosírás... Akár mint egy szabadulószoba, csak itt nem kiszabadulni kell, hanem beszabadulni kell a helikopterbe. Természetesen az animátor végig a gyerekek mellett van, és segíti őket, ha nem találják a megoldást.
A programot 9-14 éves korú, már olvasni tudó gyermekeknek ajánljuk! 
A kincskeresés életkorhoz igazítva valósul meg, vagyis a nagyobbaknak már az ő tudásszintjükhöz mérve nehezebbek a feladatok.
A program általában 30-40 percet vesz igénybe.
Ez választhatóan kiegészíthető kézműves foglalkozással, melyet az ünnepelt érdeklődési köréhez igazítunk.

Juss el a helikopterhez vagy fuss!

Választható kézműveskedések: bábkészítés, helikopter készítés petpalackból, kisebbeknek helikopter készítés tojástartóból.

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), az amimátor által vezett foglalkozást, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta és fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Juss el a helikopterhez! alapár 68.000 Ft/2 óra
Juss el a helikopterhez! alapár 90.000 Ft/3 óra
Választható kézműves foglakozás 1000 Ft/fő
Babos Eszter

Babos Eszter


Animátor:

Babos Eszter vagyok, bábos, mesemondó, író, előadóművész, 4 fiúgyermek édesanyja. 2008 óta tartok a különböző életkorú gyermekeknek mesés, bábos, kincskeresős, meseutas programokat, melyek izgalmát fiúk és lányok egyaránt élvezik. Programjaimhoz gyakran kapcsolok kézműveskedést, olyat, melybe örömmel kapcsolódnak be azok is, akik egyébként nem szeretnek kézműveskedni. Így válik komplexé a közösségi élmény. A barátokkal eltöltött izgalmas, együttműködő program után elkészült műveket hazavihetik, mint egy emlék a közös találkozásról.
A felnőtteket Borba fojtott mesék címmel székely pajzán népmesékkel derítem jó kedvre. Számos rendezvényen, borkóstolón, céges buliban, születésnapon felléptem már, mindenhol nagy sikernek örvendtek ezek az ízes, virágnyelven előadott mesék a szerelemről, házasságról, párválasztásról.

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.