Pajzán mesék

Közreműködik: Babos Eszter mesemondő

Székely pajzán népmesék virágnyelven felnőtteknekA helikopteres repülés önmagában is mosolyt csal az emberek arcára. Ebben a programban azonban Babos Eszter mesemondó is gondoskodik a féktelen jókedvről. Mert mese az kell mindenkinek, legyen az lyány, legény vagy asszony, öreg vagy fiatal, rusnya vagy szép! A székely humor, nyelvi ízvilág, őszinteség garantáltan jókedvre derít mindenkit ezeken a meséken keresztül, melyek mi másról is szólhatnának, mint a szerelemről, házasságról, párválasztásról, bálokról.

Lesz még itt szó kérem szépen csorba leánról, penitenciáról, aranyfészkecskéről, aranymadárról, szüretről és még ki tudja miről. Rekeszizmok nem maradnak munka nélkül, biztos a vigalom.

Székely pajzán népmesék virágnyelven felnőtteknek

A Borba fojtott mesék című előadásban székely pajzán népmesékkel derítjük jókedvre a jelenlévőket. Eszter számtalan rendezvényen, borkóstolón, céges buliban, felnőtt születésnapon fellépett már, mindenhol nagy sikernek örvendtek ezek az ízes, virágnyelven előadott mesék, melyek a szerelemről, házasságról, párválasztásról szólnak.

Az egy-másfél órás mese mellett a repülés élménye minden vendégnek kijár!

Emlékezetes, élményteli születésnap, akár hölgy, akár úr az ünnepelt.

Link, ajánló:
https://www.youtube.com/watch?v=Cb67Mz2tZ8k&t=5s
https://www.youtube.com/watch?v=52H1VlSfXhY

Honlapja: https://www.babostarsulat.hu/

A javasolt időtartam, ha mindenki szeretné kipróbálni a repülést: min. 3 óra

Az alapár tartalmazza minden résztvevő számára a parti ideje alatt a repülés lehetőségét (a helikopter kétüléses), az egyórás mesemondó műsort, parti asztalok biztosítását és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abroszt, papírtányért, papírpoharat, papírszalvétát és fa evőeszközt).

Csomag ára

TételÁr
Pajzán mesék csomag 2 órás 88.000 Ft/2 óra
Pajzán mesék csomag 3 órás 110.000 Ft/3 óra
Babos Eszter

Babos Eszter


Animátor:

Babos Eszter vagyok, bábos, mesemondó, író, előadóművész, 4 fiúgyermek édesanyja. 2008 óta tartok a különböző életkorú gyermekeknek mesés, bábos, kincskeresős, meseutas programokat, melyek izgalmát fiúk és lányok egyaránt élvezik. Programjaimhoz gyakran kapcsolok kézműveskedést, olyat, melybe örömmel kapcsolódnak be azok is, akik egyébként nem szeretnek kézműveskedni. Így válik komplexé a közösségi élmény. A barátokkal eltöltött izgalmas, együttműködő program után elkészült műveket hazavihetik, mint egy emlék a közös találkozásról.
A felnőtteket Borba fojtott mesék címmel székely pajzán népmesékkel derítem jó kedvre. Számos rendezvényen, borkóstolón, céges buliban, születésnapon felléptem már, mindenhol nagy sikernek örvendtek ezek az ízes, virágnyelven előadott mesék a szerelemről, házasságról, párválasztásról.

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.