Pajzán mesék

Közreműködik: Babos Eszter mesemondó

Székely pajzán népmesék virágnyelven felnőtteknekA helikopteres repülés önmagában is mosolyt csal az emberek arcára. Ebben a programban azonban Babos Eszter mesemondó is gondoskodik a féktelen jókedvről. Mert mese az kell mindenkinek, legyen az lyány, legény vagy asszony, öreg vagy fiatal, rusnya vagy szép! A székely humor, nyelvi ízvilág, őszinteség garantáltan jókedvre derít mindenkit ezeken a meséken keresztül, melyek mi másról is szólhatnának, mint a szerelemről, házasságról, párválasztásról, bálokról.

Lesz még itt szó kérem szépen csorba leánról, penitenciáról, aranyfészkecskéről, aranymadárról, szüretről és még ki tudja miről. Rekeszizmok nem maradnak munka nélkül, biztos a vigalom.

Székely pajzán népmesék virágnyelven felnőtteknek

A Borba fojtott mesék című előadásban székely pajzán népmesékkel derítjük jókedvre a jelenlévőket. Eszter számtalan rendezvényen, borkóstolón, céges buliban, felnőtt születésnapon fellépett már, mindenhol nagy sikernek örvendtek ezek az ízes, virágnyelven előadott mesék, melyek a szerelemről, házasságról, párválasztásról szólnak.

Az egy-másfél órás mese mellett a repülés élménye minden vendégnek kijár!

Emlékezetes, élményteli születésnap, akár hölgy, akár úr az ünnepelt.

Link, ajánló:
https://www.youtube.com/watch?v=Cb67Mz2tZ8k&t=5s
https://www.youtube.com/watch?v=52H1VlSfXhY

Honlapja: https://www.babostarsulat.hu/

A javasolt időtartam, ha mindenki szeretné kipróbálni a repülést: min. 3 óra

Az alapár tartalmazza minden résztvevő számára a parti ideje alatt a repülés lehetőségét (a helikopter kétüléses), az egyórás mesemondó műsort, parti asztalok biztosítását és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abroszt, papírtányért, papírpoharat, papírszalvétát és fa evőeszközt).

Csomag ára

TételÁr
Pajzán mesék csomag 2 órás 88.000 Ft/2 óra
Pajzán mesék csomag 3 órás 110.000 Ft/3 óra
Babos Eszter

Babos Eszter


Animátor:

Babos Eszter vagyok, bábos, mesemondó, író, előadóművész, 4 fiúgyermek édesanyja. 2008 óta tartok a különböző életkorú gyermekeknek mesés, bábos, kincskeresős, meseutas programokat, melyek izgalmát fiúk és lányok egyaránt élvezik. Programjaimhoz gyakran kapcsolok kézműveskedést, olyat, melybe örömmel kapcsolódnak be azok is, akik egyébként nem szeretnek kézműveskedni. Így válik komplexé a közösségi élmény. A barátokkal eltöltött izgalmas, együttműködő program után elkészült műveket hazavihetik, mint egy emlék a közös találkozásról.
A felnőtteket Borba fojtott mesék címmel székely pajzán népmesékkel derítem jó kedvre. Számos rendezvényen, borkóstolón, céges buliban, születésnapon felléptem már, mindenhol nagy sikernek örvendtek ezek az ízes, virágnyelven előadott mesék a szerelemről, házasságról, párválasztásról.