Repülj el a hangszerekkel!

Animátor: Aranyalma Páros

Zenés szülinap az Aranyalma Párossal


Ezen a születésnapon a magyar néphagyomány éltető forrásából töltekezve muzsikálunk kicsiknek és nagyoknak. A foglalkozáson az esztendő jeles napjaihoz, ünnepeihez, évszakos rendjéhez igazodva koboz, kecskeduda, pásztorfurulyák, doromb, flóta, tárogatósíp, tilinkó és megannyi érdekes népi hangszer kerül elő. Mesélés, éneklés, tánc és játékok színesítik ezt a szülinapi programot, melyet két profi zenész, zenepedagógus tart. Vidám történetek mellett a hangszerek varázslatos gazdagságú világával is megismerkedhetnek a gyerekek. 

Zenés szülinap az Aranyalma Párossal

Az Aranyalma Páros zenés meseelőadása a Margitszigeten: https://www.youtube.com/watch?v=nFJyZKHCu_I

Az Aranyalma Páros énekel: https://www.youtube.com/watch?v=3dWOB6j95y4

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), a mesés koncertet, hangszerbemutatót, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta és fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Repülj el a hangszerekkel! alapár 93.000 Ft/2 óra
Repülj el a hangszerekkel! alapár 115.000 Ft/3 óra
Választható kézműves foglalkozás 1.500 Ft/fő
Választható arcfestés 700 Ft/fő
Aranyalma Páros

Aranyalma Páros


Animátor:

Aranyamla Páros
Gebri Bernadett
- népzenész, ének- és mesemondó, zenetanár, zeneszerző, Kokas Klára tanítványa, ötgyermekes anyuka. Több évtizede vezet kisgyerekeknek szóló, saját koncepció alapján kialakított Aranyalma Zenebölcső foglalkozást, kézműves meseműhelyt és komplex zenei táborokat.
Vaskó Zsolt - Kultúra 22 díjas népzenész, a népművészet ifjú mestere, improvizatív és színházi zenész, nagycsaládos családapa. A legkiválóbb népzenekarok, jazz-együttesek és bábszínházak tagjaként járja a világot.
Az elmúlt négy évtizedben a világ több mint 20 országában mulattattuk nézőinket, hallgatóinkat gyerek- és felnőtt műsorokban, báb- és utcaszínházi előadásokban, táncházakban.
Hangszereink: koboz, kecskeduda, pásztorfurulyák, doromb, flóta, szaxofon, tárogatósíp, tilinkó.
Honlap: http://www.aranyalmaparos.hu/ 

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.