Repülj el a hangszerekkel!

Animátor: Aranyalma Páros

Zenés szülinap az Aranyalma Párossal


Ezen a születésnapon a magyar néphagyomány éltető forrásából töltekezve muzsikálunk kicsiknek és nagyoknak. A foglalkozáson az esztendő jeles napjaihoz, ünnepeihez, évszakos rendjéhez igazodva koboz, kecskeduda, pásztorfurulyák, doromb, flóta, tárogatósíp, tilinkó és megannyi érdekes népi hangszer kerül elő. Mesélés, éneklés, tánc és játékok színesítik ezt a szülinapi programot, melyet két profi zenész, zenepedagógus tart. Vidám történetek mellett a hangszerek varázslatos gazdagságú világával is megismerkedhetnek a gyerekek. 

Zenés szülinap az Aranyalma Párossal

Az Aranyalma Páros zenés meseelőadása a Margitszigeten: https://www.youtube.com/watch?v=nFJyZKHCu_I

Az Aranyalma Páros énekel: https://www.youtube.com/watch?v=3dWOB6j95y4

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), a mesés koncertet, hangszerbemutatót, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta és fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Repülj el a hangszerekkel! alapár 93.000 Ft/2 óra
Repülj el a hangszerekkel! alapár 115.000 Ft/3 óra
Választható kézműves foglalkozás 1.500 Ft/fő
Választható arcfestés 700 Ft/fő
Aranyalma Páros

Aranyalma Páros


Animátor:

Aranyamla Páros
Gebri Bernadett
- népzenész, ének- és mesemondó, zenetanár, zeneszerző, Kokas Klára tanítványa, ötgyermekes anyuka. Több évtizede vezet kisgyerekeknek szóló, saját koncepció alapján kialakított Aranyalma Zenebölcső foglalkozást, kézműves meseműhelyt és komplex zenei táborokat.
Vaskó Zsolt - Kultúra 22 díjas népzenész, a népművészet ifjú mestere, improvizatív és színházi zenész, nagycsaládos családapa. A legkiválóbb népzenekarok, jazz-együttesek és bábszínházak tagjaként járja a világot.
Az elmúlt négy évtizedben a világ több mint 20 országában mulattattuk nézőinket, hallgatóinkat gyerek- és felnőtt műsorokban, báb- és utcaszínházi előadásokban, táncházakban.
Hangszereink: koboz, kecskeduda, pásztorfurulyák, doromb, flóta, szaxofon, tárogatósíp, tilinkó.
Honlap: http://www.aranyalmaparos.hu/