Varázslatos bűvész show

Animátor: Molnár Szabolcs bűvész

Repülés és varázslat


A gyerekek két csapatra osztva vesznek részt az izgalmas, repüléssel egybekötött bűvészes szülinapon. Amíg a csapat egyik fele repül vagy társainak drukkol, hogy le ne zuhanjanak, addig a másik csapat egy lehengerlően izgalmas, 20 perces bűvész show-t nézhet végig, majd a csapatok cserélnek. A gyerekek 10 bűvészmutatvány bemutatóját láthatják.

Repülés és varázslat

Igény esetén plusz félórában a gyerekek bűvésztrükköket is tanulhatnak. Molnár Szabolcs bűvész részletesen elmagyarázza a fogásokat, majd segít begyakorolni is őket. A trükkökhöz szükséges minden kelléket (poharak, golyók, gumikarika, kártya stb.) biztosítjuk.

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), a bűvész által vezett foglalkozást, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát  és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta és fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Varázslatos bűvész show alapár 93.000 Ft/2 óra
Varázslatos bűvész show alapár 115.000 Ft/3 óra
Választahtó interaktív foglalkozás 10.000 Ft/1 óra
Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs


Animátor:

Már gyermekkorom óta a képregények és a szuperhősök szerelmese vagyok, ezért is kezdtem el foglalkozni a bűvészet és a mentalizmus rejtelmeivel. Már középiskolai éveim alatt felléptem különböző rendezvényeken, illetve II. helyet szereztem a Corodini Országos Bűvészversenyen. 2011-ben szerepeltem a Csillag Születik című műsorban. Ezután egy alapítvánnyal a budapesti kórházakat jártam, hogy mosolyt csaljak a gyógyulni vágyó gyerekek arcára. Három évig óceánjáró hajókon kápráztattam el a nagyérdeműt.

Hazatérésem óta számtalan alkalommal előadtam műsoraimat angol és magyar nyelven. Olyan nagy cégeknek dolgoztam, mint a Billerbeck, SCANIA, Pappas Auto, Austrotherm, Wellis, Marso Kft. és a BKV Zrt.
Felléptem a Londoni Magyar Nagykövetségen, valamint nagyszabású rendezvények vendégelőadója voltam. Rendszeres fellépője vagyok a The House of Houdini Budapestnek és a Lámpás Pubnak.
Az utóbbi években a művészeti ág tanításával is foglalkozom, rendszeresen tartok workshopokat és tanfolyamokat a bűvészet és a mentalizmus iránt érdeklődők számára.