Varázslatos bűvész show

Animátor: Molnár Szabolcs bűvész

Repülés és varázslat


A gyerekek két csapatra osztva vesznek részt az izgalmas, repüléssel egybekötött bűvészes szülinapon. Amíg a csapat egyik fele repül vagy társainak drukkol, hogy le ne zuhanjanak, addig a másik csapat egy lehengerlően izgalmas, 20 perces bűvész show-t nézhet végig, majd a csapatok cserélnek. A gyerekek 10 bűvészmutatvány bemutatóját láthatják.

Repülés és varázslat

Igény esetén plusz félórában a gyerekek bűvésztrükköket is tanulhatnak. Molnár Szabolcs bűvész részletesen elmagyarázza a fogásokat, majd segít begyakorolni is őket. A trükkökhöz szükséges minden kelléket (poharak, golyók, gumikarika, kártya stb.) biztosítjuk.

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), a bűvész által vezett foglalkozást, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát  és 600 Ft/fő plusz díj ellenében színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta és fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Varázslatos bűvész show alapár 93.000 Ft/2 óra
Varázslatos bűvész show alapár 115.000 Ft/3 óra
Választahtó interaktív foglalkozás 10.000 Ft/1 óra
Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs


Animátor:

Már gyermekkorom óta a képregények és a szuperhősök szerelmese vagyok, ezért is kezdtem el foglalkozni a bűvészet és a mentalizmus rejtelmeivel. Már középiskolai éveim alatt felléptem különböző rendezvényeken, illetve II. helyet szereztem a Corodini Országos Bűvészversenyen. 2011-ben szerepeltem a Csillag Születik című műsorban. Ezután egy alapítvánnyal a budapesti kórházakat jártam, hogy mosolyt csaljak a gyógyulni vágyó gyerekek arcára. Három évig óceánjáró hajókon kápráztattam el a nagyérdeműt.

Hazatérésem óta számtalan alkalommal előadtam műsoraimat angol és magyar nyelven. Olyan nagy cégeknek dolgoztam, mint a Billerbeck, SCANIA, Pappas Auto, Austrotherm, Wellis, Marso Kft. és a BKV Zrt.
Felléptem a Londoni Magyar Nagykövetségen, valamint nagyszabású rendezvények vendégelőadója voltam. Rendszeres fellépője vagyok a The House of Houdini Budapestnek és a Lámpás Pubnak.
Az utóbbi években a művészeti ág tanításával is foglalkozom, rendszeresen tartok workshopokat és tanfolyamokat a bűvészet és a mentalizmus iránt érdeklődők számára.

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.