Vidám bohóc show

Animátor: Vörös Zoltán bohóc

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel!


Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok, hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja! Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás!

Ezen az előadáson a repülés élménye mellett a nagy tapasztalattal rendelkező Bon Zsúr bohóccal szórakozhatnak a gyerekek. A  dinamikus és tartalmas foglalkozás alatt, a félórás mesejáték után előkerül a csodapumpa, aminek segítségével mindenfajta lufiállatok születnek. 

Választható agyagbáb készítő foglalkozás is.

A pöttyös bőrönd titkai című bohócelőadás tartalma: bűvészkedés, zsonglőrködés és egyéb érdekes interaktív játékelemek. Története: Hajakóc, a bohóc, útban idefelé a buszon együtt utazott a varázslóval, és barátságuk jeléül sapkát cseréltek. A legenda szerint, ha ez a sapka egy gyerek fejére kerül, máris benne lesz a tudomány…., és már csak azt kell kideríteni, hogy kik az ügyesebbek, fiúk vagy lányok. A pöttyös bőröndből előkerülnek a játékok, a pörgő tányérok, sok színes kendő és egy varázspálca… történik sok érdekes csoda. Hamar kiderül az is, hogy sokan szeretik a csokoládét, és van olyan bohóc, aki azt hitte eddig, hogy szappannal kell fogat mosni. Szerencsére a gyerekek el tudják magyarázni, hogyan kell helyesen csinálni, és persze a bohóc sem lesz ezért hálátlan! Megtanítja a világ legfontosabb dolgát, amit minden kisgyereknek kell tudni…. bohócot rajzolni !

 

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel!

Zenés lufihajtogató bohócműsor: 15-féle állatfigura elkészítése vidám találós kérdések alapján. Tacskó, nyuszi, hattyú, maci, kisegér, pillangó, elefánt, oroszlán, papagáj, cica, zsiráf, krokodil, tigris vagy a póniló, a jó öreg dínó és még számtalan csoda, amit a levegőből elővarázsolunk egy csodapumpa és a gyerekek segítségével.

Agyagbábok készítése: hazavihető agyagbábok és állatfigurák készítése vezetéssel. Segédrajzok segítségével és bohóc animátorunk vezetésével választható, egyórás kreatív foglalkozás. Szárítás és égetés nem szükséges, a kis szobrok utólag megfesthetőek.

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), a bohócunk által vezetett szórakoztató, interaktív foglalkozást, egy ajándék állat-lufit és egy Dörmögő Dömötőr újságot, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát, valamint 600 Ft/fő plusz díj ellenében a színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta, fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Vidám bohóc show alapár 86.000 Ft/2 óra
Vidám bohóc show alapár 108.000 Ft/3 óra
Választható: agyagbábok készítése 2000 Ft/fő
Választahtó: bűvész foglalkozás 25.000 Ft
Választható: arcfestés 10.000 Ft/óra/15 gyerek
Vörös Zoltán

Vörös Zoltán


Animátor:

Sok éve szórakoztatom a gyerekeket, felnőtteket bohóc- és gyermekprogrammal, bűvészettel, zsonglőrködéssel, mesékkel, bohócszínházi előadással, lufihajtogatással. Bon Zsúr bohóc a tisztességes nevem. A kórházakban bohócdoktorként ismernek a gyerekek, és mindenhol örülnek nekem, ahol "párnaellenőrzést" tartok. A bőröndöm tele van mókával, csak győzzétek nevetéssel!

Fontos tudnivalók!

Általában PÉNTEKRE és VASÁRNAPRA tudsz egyeztetni velünk időpontot. Kivételes esetekben meg tudjuk szervezni más napokra is a születésnapi és egyéb ünneplést. Szombatonként a szimulátorban rendezvény nélkül lehet repülni. Legkésőbb két héttel szólj a tervezett alkalom előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb időpontot tudjuk kiválasztani! Kérjük, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is tudjunk egyeztetni animátorainkkal!
Igény szerint előzetesen meg lehet tekinteni a szimulátort és telephelyét. Általában kedden és szombaton tudunk erre lehetőséget biztosítani, időpont egyeztetés alapján. A szimulátor központ a XI. ker. Hadak útja 6. szám alatt található, az Etele Pláza mögötti tornyházak között. A házak közötti parkolóban található a telephelyünk földszintes, lapos, fehér épülete.
Elsősorban óriási élményt! Ezen kívül korosztálynak megfelelő szakszerű és színvonalas foglalkozást animátor, művész, előadó közreműködésével. Az összejövetel időtartama alatt folyamatos repülési lehetőséget instruktor segítségével. Hangulatos körülményeket dzsungeles dekoráció mellett, vidám zenéket (ez igény szerint variálható). 600 Ft/fő külön díj ellenében színes, terítéket (színes terítő, szülinapos vagy parti papírpohár, papírtányér, szalvéta, fa evőeszköz). Parti asztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll.
A szimulátort kezelőszerveit általában 9 éves kortól tudják a gyerekek használni. Az ügyesebbek 7-8 éves kortól. Kisebb gyerekek csak utasként élvezhetik. A gyermek szüleinapokat 9-14 éveseknek ajánljuk! Felnőttként bárki vezetheti a szimulátort, de aki erre nem szeretne vállalkozni, az beülhet az utasülésbe.
Gyerekek esetében az ideális létszám: 15 fő, a maximális létszám 20 fő lehet plusz 1 vagy 2 szülő. Felnőttek esetében sem ajánljuk a magasabb létszámot, mert akkor nem jut idő arra, hogy mindenki kipróbálhassa a szimulátort. A helyszínen 20-25 felnőtt érezheti magát kényelmesen.
Bármelyik gyermek szülinapi csomaghoz választható arcfestés, csillámtetoválás vagy 1 órás kézműves foglalkozás a korosztálynak és a születésnap jellegének megfelelő tematikában. Az árak megtalálhatóak az Árak menüpontban. Igény esetén felnőtteknek is tudunk interaktív kézműves foglalkozást biztosítani. Igény szerint plusz dekoráció (lufi, névvel elátott felirat stb.) kitehető, de a helyszín biztosítja a szülinapi expedíció hangulatát.
Gyermekeknek rendezett születésnapon minimum egy szülő (általában a megrendelő) legyen jelen, de természetesen több szülő is részt vehet, a maximális létszám határig, ami maximum 20 fő lehet. A gyermekek és felnőttek a szimulátort csak az instruktor felügyeletével és irányítása alatt használhatják.
Az ételekről és italokról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Plusz szolgáltatásként, előzetes megrendelésre szülinapi tortát tudunk biztosítani. Zsúrasztalok, hűtőszekrény rendelkezésre áll. 600 Ft/fő díj ellenében születésnapos vagy egyéb színes terítékkel várjuk a partizókat (színes abrosz, papírpohár, papírtányér, papírszalvéta és fa evőeszköz).
A fogalás előleg (50 %) vagy teljes összeg kifizetése esetén érvényes, melyet a rendezvény előtt legkésőbb két héttel meg kell tenni. A fizetés banki utalással vagy készpénzes formában történhet.
Ha az 50 % foglaló kifizetésére még nem került sor (a születésnap előtt legkésőbb két héttel), akkor elfogadjuk a lemondást, illetve megpróbálunk másik időpontot találni. Amennyiben az időpontot kevesebb, mint egy héttel előtte mondják le, akkor a foglaló összegét nem tudjuk visszafizetni. Betegség esetén megpróbálunk új időpontot találni.