Vidám bohóc show

Animátor: Vörös Zoltán bohóc

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel!


Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok, hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja! Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás!

Ezen az előadáson a repülés élménye mellett a nagy tapasztalattal rendelkező Bon Zsúr bohóccal szórakozhatnak a gyerekek. A  dinamikus és tartalmas foglalkozás alatt, a félórás mesejáték után előkerül a csodapumpa, aminek segítségével mindenfajta lufiállatok születnek. 

Választható agyagbáb készítő foglalkozás is.

A pöttyös bőrönd titkai című bohócelőadás tartalma: bűvészkedés, zsonglőrködés és egyéb érdekes interaktív játékelemek. Története: Hajakóc, a bohóc, útban idefelé a buszon együtt utazott a varázslóval, és barátságuk jeléül sapkát cseréltek. A legenda szerint, ha ez a sapka egy gyerek fejére kerül, máris benne lesz a tudomány…., és már csak azt kell kideríteni, hogy kik az ügyesebbek, fiúk vagy lányok. A pöttyös bőröndből előkerülnek a játékok, a pörgő tányérok, sok színes kendő és egy varázspálca… történik sok érdekes csoda. Hamar kiderül az is, hogy sokan szeretik a csokoládét, és van olyan bohóc, aki azt hitte eddig, hogy szappannal kell fogat mosni. Szerencsére a gyerekek el tudják magyarázni, hogyan kell helyesen csinálni, és persze a bohóc sem lesz ezért hálátlan! Megtanítja a világ legfontosabb dolgát, amit minden kisgyereknek kell tudni…. bohócot rajzolni !

 

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel!

Zenés lufihajtogató bohócműsor: 15-féle állatfigura elkészítése vidám találós kérdések alapján. Tacskó, nyuszi, hattyú, maci, kisegér, pillangó, elefánt, oroszlán, papagáj, cica, zsiráf, krokodil, tigris vagy a póniló, a jó öreg dínó és még számtalan csoda, amit a levegőből elővarázsolunk egy csodapumpa és a gyerekek segítségével.

Agyagbábok készítése: hazavihető agyagbábok és állatfigurák készítése vezetéssel. Segédrajzok segítségével és bohóc animátorunk vezetésével választható, egyórás kreatív foglalkozás. Szárítás és égetés nem szükséges, a kis szobrok utólag megfesthetőek.

Az alapár tartalmazza minden gyermek részére a születésnap ideje alatti repülést (instruktor irányításával), a bohócunk által vezetett szórakoztató, interaktív foglalkozást, egy ajándék állat-lufit és egy Dörmögő Dömötőr újságot, dzsungeles körülményeket, parti asztalok használatát, valamint 600 Ft/fő plusz díj ellenében a színes terítéket (színes abrosz, szülinapos papírtányér, papírpohár, papírszalvéta, fa evőeszköz).

Csomag ára

TÉTELÁR
Vidám bohóc show alapár 86.000 Ft/2 óra
Vidám bohóc show alapár 108.000 Ft/3 óra
Választható: agyagbábok készítése 2000 Ft/fő
Választahtó: bűvész foglalkozás 25.000 Ft
Választható: arcfestés 10.000 Ft/óra/15 gyerek
Vörös Zoltán

Vörös Zoltán


Animátor:

Sok éve szórakoztatom a gyerekeket, felnőtteket bohóc- és gyermekprogrammal, bűvészettel, zsonglőrködéssel, mesékkel, bohócszínházi előadással, lufihajtogatással. Bon Zsúr bohóc a tisztességes nevem. A kórházakban bohócdoktorként ismernek a gyerekek, és mindenhol örülnek nekem, ahol "párnaellenőrzést" tartok. A bőröndöm tele van mókával, csak győzzétek nevetéssel!